COBISS
Fillimi  >  Të reja  >  2018
Të reja
Të reja - 2018
Data Të reja
12.01.2018 Në faqen COBISS, tek Pajisjet e rekomanduara (Printerët, lexuesit e barkodeve dhe terminalët manualë) janë publikuar Udhëzimet për përdorimin e printerit Zebra GC420t
04.01.2018 Biblioteka e 1100-të në rrjetin COBISS.Net (Osnovna šola Log - Dragomer)